Παρακολούθηση Περιεχομένου

Τηλεόραση – Ραδιόφωνο 

Η υπηρεσία MatrixMedia για τηλεόραση/ραδιόφωνο παρέχεται μέσω μιας πλήρους αυτοματοποιημένης και απλής πλατφόρμας.
Στην πρώτη σελίδα της πλατφόρμας MatrixMedia, εμφανίζεται η βασική οθόνη η οποί παρουσιάζει την τρέχουσα επικαιρότητα [τηλεόραση – ραδιόφωνο] πριν από 20 λεπτά και μπορεί κάποιος να δει/ακούσει σχεδόν ζωντανά το πρόγραμμα του τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σταθμού.
Υπάρχουν τα φίλτρα επιλογής σταθμού, αναζήτηση με ώρα και ημέρα μετάδοσης και δυνατότητα άμεσου downloading στον υπολογιστή του χρήστη.

Τύπος – Internet 

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το σύστημα παρέχει πληροφόρηση ενωρίς το πρωί (6.30 π.μ.) για ό,τι δημοσιεύεται για τις ενότητες που ενδιαφέρουν τον χρήστη σε εφημερίδες και περιοδικά και συνεχώς στη διάρκεια της ημέρας ό,τι γράφεται σε όλες τις κυπριακές ιστοσελίδε και καθημερινά προστίθενται όσες καινούριες υπάρξουν

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική στην Κύπρο η οποία σεβόμενη τους νόμους περί προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων έχει υπογραμμένες συμβάσεις με τα εκδοτικά συγκροτήματα, με βάση τις οποίες έχει το δικαίωμα να προσφέρει την υπηρεσία press clipping, δηλαδή να αποστέλλει σε πελάτες άρθρα από έντυπα.

Προσφέρονται εναλλακτικοί τρόποι παροχής της υπηρεσίας, οι οποίοι μπορούν να συνδυάζονται.

  • Μέσω email: Ο χρήστης παραλαμβάνει κάθε πρωί τα δημοσιεύματα σε μορφή pdf.
  • Μέσω FTP (File Transfer Protocol): Το ίδιο pdf μπορεί να το παίρνει ο χρήστης μέσω ενός FTP Folder, που διευκολύνει γιατί δεν επιβαρύνεται το email του, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα αρχεία.
  • Πρόσβαση online: Πρόσβαση μέσω ιστοσελίδας, με κωδικό για επισκόπηση των αποκομμάτων που ενδιαφέρουν τον χρήστη και στη συνέχεια εκτύπωση τους ή αποστολή σε τρίτους μέσω email ή φύλαξη τους για σκοπούς αρχείου.
  • Αυτόματο downloading : Με ειδικό πρόγραμμα σε ώρα επιλογής του χρήστη γίνεται αυτόματο downloading των αποκομμάτων που ενδιαφέρουν, στον σκληρό δίσκο του χρήστη.
  • Αποστολή μεγάλων αρχείων με link.

Παρακολούθηση Διαφήμισης

Ραδιόφωνο-‘Εντυπα

Η υπηρεσία μέτρησης και αξιολόγησης της διαφημιστικής δαπάνης, προσφέρεται ως πλατφόρμα on-line και οι συνδρομητές έχουν την ευχέρεια να παρακολουθούν σε ενιαίο περιβάλλον τη διαφημιστική δαπάνη και τα δημιουργικά σε ραδιόφωνο και έντυπα.

Τύπος
Εντοπισμός όλων των διαφημίσεων που καταχωρούνται σε όλα σχεδόν τα έντυπα που κυκλοφορούν στην Κύπρο, περιλαμβανομένων όλων των παγκύπριας κυκλοφορίας εφημερίδων και περιοδικών, όπως και του ειδικού και επιχειρηματικού τύπου.

‘Ολες οι διαφημίσεις στις εφημερίδες είναι διαθέσιμες online στους χρήστες. Το δημιουργικό μπορεί να το δει κάποιος είτε σε υψηλή ή χαμηλή ευκρίνεια, όπως επίσης και σε ποιό σημείο της εφημερίδας ή του περιοδικού είναι καταχωρημένη μια διαφήμιση, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα virtual paper. Τη διαφημιστική δαπάνη για μια συγκεκριμένη διαφήμιση μπορεί να τη δει κάποιος μαζί με το δημιουργικό, καθώς είναι καταχωρημένες μαζί.

Ραδιόφωνο
Xρησιμοποιείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επισημαίνεται εάν πρόκειται για καινούριο διαφημιστικό σποτ ή επανάληψη ενός ήδη υπάρχοντος  που βρίσκεται ήδη στη βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες που τροφοδοτούνται είναι η διάρκεια, το εκφωνηθέν κείμενο, καθώς και η ώρα και η ημερομηνία που μεταδόθηκε. Πλήρεις πληφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα. Οι συνδρομητές μπορούν να αναζητήσουνε ραδιοφωνικές διαφημίσεις ανά διαφημιζόμενο, εταιρεία ή κατηγορίες και τα reports που μπορούν να ετοιμαστούν είναι σχεδόν απεριόριστα.